Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj priestranného 2-izbového bytu s terasou v modernej nadstavbe na Latorickej ulici

Ulica: Latorická
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
155 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný 2-izbový byt s výmerou 62 m², ktorý sa nachádza na Latorickej ulic, v obľúbenej lokalite Podunajských Biskupíc. Tento byt sa nachádza v 12-ročnej nadstavbe, ktorá ponúka moderné a pohodlné bývanie pre náročných klientov.

Dispozícia bytu:
- Obývacia izba a kuchyňa: Svetlá a priestranná obývacia izba je prepojená s modernou kuchyňou a jedálenským kútom. Veľkoformátové okno a dvere vedúce na terasu zabezpečujú dostatok prirodzeného svetla.

-Spálňa je vybavená veľkou posteľou, vstavaným roldorom, ktorý pokrýva celú stenu izby, a praktickým sklopným stolom, ktorý poskytuje dodatočný priestor pre prácu alebo iné aktivity.

- Terasa: Byt disponuje priestrannou terasou o rozlohe 8 m², ktorá je ideálnym miestom na relaxáciu, grilovanie alebo posedenie s priateľmi.


- Kúpeľňa a WC: Byt má samostatnú toaletu a veľkú kúpeľňu s vaňou, ktorá je vybavená oknom. Tento praktický prvok zabezpečuje prirodzené vetranie a dostatok denného svetla.


- Úložné priestory a pivnica: Byt ponúka množstvo úložného priestoru vrátane vstavaných skríň a prislúchajúcej pivnice.

Vybavenie bytu:
Byt je vybavený podlahovým kúrením napojeným na plynový kotol, čo zabezpečuje efektívne a úsporné vykurovanie. Celkový dizajn bytu je moderne riešený s dôrazom na kvalitu a komfort.

Lokalita:
Latorická ulica v Podunajských Biskupiciach je vyhľadávanou lokalitou s výbornou občianskou vybavenosťou. Len 5 minút chôdze od bytu sa nachádza obchodné centrum Hron, ktoré ponúka široký výber obchodov, supermarketu a služieb. V blízkosti nájdete aj školy, škôlky, lekárne a reštaurácie. Lokalita je zároveň veľmi dobre napojená na MHD, čo umožňuje jednoduchý a rýchly prístup do centra mesta.

 

Tento byt predstavuje ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú moderné bývanie s výbornou dostupnosťou a kvalitným zázemím. Neváhajte a kontaktujte nás pre bližšie informácie alebo prehliadku tohto výnimočného bytu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
70 m2
Podlahová plocha:
62 m2
Stav:
novostavba
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
Prízemie
Poschodie:
4
Celková plocha:
70 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti