Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívne zariadený 2i byt v EUROVEA TOWER s panoramatickým výhľadom

Ulica: Pribinova
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
1 500 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zariadený, klimatizovaný dvojizbový byt o rozlohe 50,56m² s loggiou 9,15 m² sa nachádza na 29. poschodí najvyššej budovy na Slovensku, EUROVEA TOWER, a má juhozápadnú orientáciu. Tento byt ponúka exkluzívny výhľad na panorámu Bratislavy, rieku Dunaj a ikonický Bratislavský hrad, ktorý nikdy neomrzí. Byt sa nachádza v prestížnej lokalite s výbornou dostupnosťou k službám, vrátane športovísk, divadiel, kín, širokého výberu reštaurácií a promenády popri Dunaji.

Okrem toho oceníte aj výbornú dopravnú dostupnosť s priamym napojením na bratislavský diaľničný okruh a rýchlym presunom do všetkých častí mesta, ako aj ľahký prístup na letisko a diaľnice D1 a D2.

K bytu patrí pivnica o rozlohe 6 m². Parkovacie miesto v podzemnej garáži nie je zahrnuté v cene nájmu, ale je k dispozícii za príplatok. Byt je vybavený kvalitnými drevenými parketami, vstavanými skriňami v predsieni, kuchynskou linkou s modernými spotrebičmi, vrátane indukčnej varnej dosky, umývačky riadu a veľkej chladničky. V obývačke je kožená sedačka a veľký smart televízor, čo nájomcovi poskytuje komfortné bývanie. V spálni je dvojposteľ s úložným priestorom a priestranné šatníkové skrine. Každá miestnosť disponuje samostatnou klimatizáciou, podlahovým konvektorom a radiátorom s termostatickou hlavicou. V kúpeľni je umývadlo so skrinkou, vaňa, toaleta a práčka. Byt ponúka dostatočné úložné priestory pre pohodlné bývanie dvoch osôb.

Mesačné nájomné je 1500 € + 300 € zálohy za energie, internet a TV + 200 € za parkovacie miesto v podzemnej garáži. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí mesačné nájomné spolu s energiami a vratný depozit vo výške 2000 €.  Byt je okamžite k dispozícii pre dvoch dospelých nefajčiarov bez domácich zvierat.

EUROVEA TOWER ponúka vysoký štandard spoločných priestorov vrátane reprezentatívnej, 24-hodinovej monitorovanej recepcie, troch osobných výťahov a jedného zásobovacieho. Priamy vstup do nákupnej galérie EUROVEA z recepcie a prístup do podzemných garáží cez výťahy poskytujú obyvateľom maximálny komfort.

A fully furnished, air-conditioned 2-room apartment with an area of 50,56 m² and a loggia of 9.15 m² is located on the 29th floor of the tallest building in Slovakia, EUROVEA TOWER, with a southwest orientation. This apartment offers an exclusive view of the Bratislava skyline, the Danube River, and the iconic Bratislava Castle. The premium location boasts excellent access to services, including sports facilities, theaters, cinemas, a wide range of restaurants, and the popular promenade along the Danube.

You will also appreciate the excellent transportation accessibility, with direct access to the Bratislava bypass and quick connections to all parts of the city, as well as convenient access to the airport and highways D1 and D2 leading to neighboring countries.

The apartment comes with a 6 m² storage unit. A parking space in the underground garage is available for an additional fee. The apartment features high-quality wooden floors, built-in wardrobes in the hallway, and a fully equipped kitchen with modern appliances, including an induction hob, dishwasher, and a large refrigerator. In the living room, a leather sofa and a large smart TV provide comfort for the tenant. The bedroom has a double bed with storage space and spacious wardrobes. Each room is equipped with individual air conditioning, underfloor heating, and a radiator with a thermostat. The bathroom is equipped with a sink cabinet, a bathtub, a toilet, and a washing machine. The apartment offers ample storage space, ideal for two people.

The monthly rent is €1500 + €300 for utilities, including internet and TV + €200 for a parking space in the underground garage. Upon signing the lease, one month’s rent with utilities and a refundable deposit of €2000 is required.  The apartment is available immediately for a maximum of two non-smoking adults without pets.

EUROVEA TOWER offers high-standard communal areas, including a 24-hour monitored reception, three passenger elevators, and one service elevator. Residents enjoy direct access to the EUROVEA shopping gallery from the reception, and parking levels are accessible by elevator, enhancing comfort and convenience in this remarkable modern building.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
65.71 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Štefan Podhorský

Štefan Podhorský

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti